Hoe zeg ik mijn abonnement op via de mobiele iOS Hubside-applicatie?

Alle gebruikers die een abonnement op een betalende formule hebben genomen via de mobiele iOS Hubside-applicatie, kunnen hun abonnement op elk moment opzeggen. Dat kan in enkele klikken op hun iPhone.

Door uw abonnement op te zeggen, wordt een betalende formule automatisch omgezet in onze gratis ATTRACTIV’-formule aan het einde van de facturatieperiode waarin de opzegging gebeurt.

Voorbeeld: als uw EXCLUSIV’-abonnement telkens op de 20e van de maand wordt verlengd, en u zegt dit abonnement op 10 oktober op, dan loopt de EXCLUSIV’-formule door tot 20 oktober en daarna gaat uw abonnement automatisch over in een ATTRACTIV’-formule.

Opgelet: als u een abonnement hebt genomen op een betalende formule via https://www.hubside.com, in de winkel of via de mobiele Android Hubside-applicatie, kan u uw abonnement niet opzeggen via uw iPhone. Neem indien nodig contact op met onze klantendienst op het nummer 04 75 24 24 60 (gratis service + tarief voor een oproep).

Hoe werkt het?

Hebt u een abonnement via de mobiele iOS Hubside-applicatie en wenst u dit abonnement op te zeggen? Volg dan de onderstaande stappen.

Klik in Instellingen op uw Apple-gebruikersnaam bovenaan de pagina en daarna op Abonnementen. Ga op deze pagina naar uw Hubside-abonnement in de huidige lijst en klik erop.

img23.jpg img24.jpg img25.PNG

Op de pagina ‘Modifier l’abonnement’ (Abonnement wijzigen) klikt u op ‘Résilier l’abonnement’ (Abonnement opzeggen) onderaan de pagina. Volg de stappen op het scherm om de opzegging te bevestigen.

Opgelet: het abonnement wordt opgezegd aan het einde van de huidige facuratieperiode. Uw oude formule blijft tot die datum doorlopen.