Gebruik op smartphone

De Hubside-dienst is volledig responsief: je kan deze gebruiken op elk systeem: desktop, laptop (mac of pc), tablet of smartphone.

Omdat het scherm van een smartphone uiteraard kleiner is maar we je wel een goede ervaring op een smartphone willen bieden, hebben we het aantal functionaliteiten bewust beperkt. Je kan een tekst of een afbeelding wijzigen, maar voor uitgebreidere bewerkingen, zoals het toevoegen van blokken, is het beter om een tablet of een pc te gebruiken.

Voor een complete mobiele ervaring bieden we je de volgende mobiele applicaties: