Hoe maak ik mijn Hubside-site?

Klik op de homepage op de knop “Mijn site aanmaken”. In slechts drie stappen beschik je over een eigen site: naam kiezen, Hubside-toegang aanmaken, registratie bevestigen!

Hulp nodig? Onze adviseurs in Frankrijk beantwoorden je vragen en helpen je op het volgende nummer: +33 (0)4 75 24 24 60 (ondersteuning van maandag t/m vrijdag 9 – 21u en zaterdag 9 – 19u).

Liever persoonlijk contact? Maak een afspraak met één van onze partners bij jou in de buurt, in een partnerwinkel, en profiteer van persoonlijke ondersteuning.