SEO-oplossingen van Hubside

Wat is ‘referencing’?

U hebt zeker al over referencing gehoord … Droomt u er ook van om als eerste in de zoekmotoren te verschijnen? We hebben het hier over ‘SEO’ (Search Engine Optimization) of de optimalisering voor zoekmotoren. Om in een eenvoudige zoekopdracht met sleutelwoorden op het wereldwijde web te verschijnen, moet uw website eerst door zoekmotoren (zoals Google, Yahoo, Bing) worden geïndexeerd.

Het belang van SEO

Een website met een goede referencing zorgt voor meer zichtbaarheid. Geleidelijk aan zullen steeds meer bezoekers hun weg naar uw site vinden. Dat gebeurt echter niet onmiddellijk. De zoekmotoren hebben tijd nodig om uw website op te nemen. Hubside hecht veel belang aan uw zichtbaarheid. Daarom stellen we een aantal oplossingen voor. Sommige zijn klaar voor gebruik, voor andere is uw actie vereist.

Wat kan u doen?

• Voeg Meta title tags, description en keywords aan de editor van uw site toe: ze geven de zoekmotor een overzicht van uw activiteit.
  • Kies een gepersonaliseerde domeinnaam: maak uw eigen domeinnaam aan op de pagina ‘mijn account’. Meer tips vindt u in het artikel: Vind een efficiënte domeinnaam.
  • Deel de URL van uw website op sociale netwerken: promoot uw site door deze op sociale netwerken te delen. Zo krijgt u meer bezoekers.

Wat doen wij voor u?

• Geoptimaliseerde laadtijden
  • Responsief: al onze websites worden automatisch aangepast aan alle schermgroottes.
  • Sitemap: hiermee vinden de indexeringsrobots van zoekmotoren alle te indexeren pagina’s.
  • Robots.txt: bevat commando’s voor de crawl-robots van zoekmotoren die de structuur van uw website kunnen lezen en de inhoud ervan beter kunnen indexeren in hun database.
  • Server-side rendering (SSR): alle scripts van uw pagina worden op voorhand door onze server gehost en uitgevoerd. Tijdens het laden van de pagina geniet de klant (zoekmotor of gebruiker) van een directe, volledige weergave die gemakkelijk te indexeren is.
  • Links: wij beheren de interne en externe links van uw website.

Nog een stapje verder