Hoe verander ik van formule via de mobiele iOS Hubside-applicatie?

Als u een ATTRACTIV’-formule via https://www.hubside.com hebt of op een (gratis of betalende) formule via de mobiele iOS Hubside-applicatie bent geabonneerd, kan u van formule veranderen via de mobiele iOS Hubside-applicatie.

Opgelet: als u een abonnement hebt genomen op een betalende formule via https://www.hubside.com, in de winkel of via de mobiele Android Hubside-applicatie, kan u niet van formule veranderen via de mobiele iOS Hubside-applicatie. Neem indien nodig contact op met onze klantendienst op het nummer 04 75 24 24 60 (gratis service + tarief voor een oproep).

Hoe werkt het?

U kan van formule veranderen:

1. via de mobiele iOS Hubside-applicatie
  2. via de Instellingen van uw iPhone
  • Formule veranderen via mobiele iOS Hubside-applicatie

Volg de onderstaande stappen om van formule te veranderen via de mobiele iOS Hubside-applicatie.

Stap 1: ga naar uw account.

Klik in uw account op ‘Mon contrat > Ma formule’ (Mijn contract > Mijn formule). Klik op de pagina ‘Ma formule’ (Mijn formule) op ‘Changer de formule’ (Formule wijzigen) en kies de formule die u graag wil hebben. Klik op ‘Détail’ (Detail) bij de gekozen formule en daarna op ‘Choisir’ (Kiezen). Als u een betalende formule hebt gekozen, volgt u de stappen om de nieuwe formule te bevestigen.

img18.PNG img19.PNG img20.PNGimg21.PNG

Stap 2: geniet van de services die in uw nieuwe formule zijn inbegrepen!

Opgelet: de formule wordt niet meteen gewijzigd. Als u een goedkopere formule hebt gekozen, zal de wijziging worden doorgevoerd aan het einde van de huidige facturatieperiode en loopt uw oude formule tot deze datum. Als u een duurdere formule hebt gekozen, zal de wijziging binnen de 24 uur plaatsvinden.

• Formule veranderen via de Instellingen van uw iPhone

Volg de onderstaande stappen om van formule te veranderen via de Instellingen van uw iPhone.

Stap 1: ga naar uw Instellingen.

Klik in Instellingen op uw Apple-gebruikersnaam bovenaan de pagina en daarna op Abonnementen. Ga op deze pagina naar uw Hubside-abonnement in de huidige lijst en klik erop.

img23.jpg img24.jpg img25.PNG

Alle beschikbare Hubside-abonnementen (waaronder uw huidige abonnement) worden weergegeven op de pagina ‘Modifier l’abonnement’ (Abonnement wijzigen). Om een ander abonnement te kiezen, klikt u op het nieuwe abonnement van uw keuze. Volg daarna de stappen op het scherm.

Stap 2: geniet van de services die in uw nieuwe formule zijn inbegrepen!

Opgelet: de formule wordt niet meteen gewijzigd. Als u een goedkopere formule hebt gekozen, zal de wijziging worden doorgevoerd aan het einde van de huidige facturatieperiode en loopt uw oude formule tot deze datum. Als u een duurdere formule hebt gekozen, zal de wijziging binnen de 24 uur plaatsvinden.