Serena Botta

• Totale activiteit 53
  • Laatste activiteit
  • Lid sinds
  • Volgend 0 gebruikers
  • Gevolgd door 0 gebruikers
  • Stemmen 0
  • Abonnementen 51

Activiteitenoverzicht

Nieuwste activiteit door Serena Botta
  • Avatar

Serena Botta heeft een artikel gemaakt,

Hoe activeer ik mijn Rakuten TV dienst?

Rakuten TV is in de Intensiv'+ formule begrepen. Via deze videostreamingdienst kan u films en series bekijken op uw SmartTV en op vele andere toestellen. Volg de onderstaande stappen om Rakuten TV ...

• Avatar

Serena Botta heeft een artikel gemaakt,

Hoe kan ik mijn Hubside contract opzeggen?

OPZEGGEN HUBSIDE-CONTRACT Je kan je Hubside-contract binnen dertig (30) kalenderdagen na het afsluiten van je contract opzeggen, zonder opgaaf van redenen en zonder een boete te hoeven betalen.  Om...