Google Search Console

Google Search Console is een gratis service waarmee u de aanwezigheid van uw website in de Google-zoekresultaten beheert en behoudt. Via de onderstaande stappen kan u uw domein met Google Search Console controleren. Zodra u dit hebt gedaan, zal uw site sneller door Google geïndexeerd worden. Met de Google-zoekconsole krijgt uw website dus een betere referencing en trekt u meer bezoekers aan.

Voor een goede zichtbaarheid van uw site vult u eerst de metagegevens aan.

Volg onze tutorial om uw site bij Google Services te valideren.

• Kopieer de metatag in de sectie ‘Balise HTML’ (HTML tag) en ga naar de editor van uw Hubside-website.

• Selecteer in het zijmenu ‘Donner de la visibilité à mon site’ (Geef zichtbaarheid aan mijn site) en ga daarna naar ‘Outils’ (Tools) in dit venster.

• Plak de Google-tag zoals weergegeven op de bovenstaande foto en klik op Enregistrer (Opslaan).
  • Ga terug naar Google Search Console en klik op Valider (Bevestigen).
  • Google zal uw site nu verifiëren.