Hoe personaliseer ik de opmaak van een blok?

Gebruik hiervoor het nieuwe pictogram aan de rechterkant van het blok:

In het nieuwe luik kan u uw blok nog persoonlijker maken.

Wat kan u doen?

• de achtergrondkleur van de blokken wijzigen

• kiezen om blokelementen al dan niet weer te geven (afbeelding, tekst, knop, sociale netwerken, pictogrammen, adres, logo …)

• de positie van afbeeldingen wijzigen (links/rechts of boven/onder de tekst)

• het aantal elementen kiezen dat per regel in het blok wordt weergegeven

• de kleur van bepaalde elementen (pictogrammen, randen …) wijzigen

• de gewijzigde opmaak/variant raadplegen

… en u vindt er nog veel meer instellingen om uw site volledig te personaliseren. Hiermee bepaalt u precies hoe uw blok eruit zal zien.

Deze functie is uiteraard beschikbaar in de mobiele versie.