Hoe activeer ik de Xbox Game Pass-service?

Xbox Game Pass is een gaming service. Xbox Game Pass Ultimate omvat alle voordelen van Xbox Live Gold. U kan kiezen uit meer dan 100 games van hoge kwaliteit voor uw console, computer en mobiele Android-toestellen.

In uw Intensiv’+ aanbieding is een Xbox Game Pass Ultimate maandcode inbegrepen.jeux-EA-Play-Xbox-Game-Pass-Ultimate.webp

Geniet van tal van voordelen met Xbox Game Pass Ultimate

Demofilmpje FR over Xbox Game Pass Ultimate

• Xbox Live Gold inbegrepen
  • Een EA Play-abonnement inbegrepen
  • Nieuwe games worden continu toegevoegd, waaronder de nieuwste games meteen na release
  • Speel rechtstreeks op uw console, computer en mobiele Android-toestellen in de cloud
  • Gratis voordelen

Hoe gebruik ik een code voor Xbox Series X | S en Xbox One?

1. Log in op uw Xbox-console (meld u aan bij de Microsoft-account waarvoor u de code wil gebruiken).
  2. Selecteer en open de Store-app op het welkomstscherm. (Indien de Store-app niet verschijnt, gaat u naar Mes jeux et applications/Mijn games en applicaties, selecteer Applications/Applicaties, en daarna de Store-app.)
  3. In de Store-app gaat u met de cursor naar links of drukt u op de knop Afficher/Weergeven op uw controller om het zijmenu te openen.
  4. Selecteer in dit menu Échanger/Inwisselen.
  5. Voer de code met 25 tekens in en volg de instructies. U mag de streepjes negeren; het systeem vult dit automatisch in.

Hoe gebruik ik een code voor een webbrowser?

1. Log in op uw computer (meld u aan bij de Microsoft-account waarvoor u de code wil gebruiken).
  2. Druk op de knop Démarrer/Starten, tik op Store en selecteer Microsoft Store.
  3. Selecteer Plus…> Utilisez votre code/Meer…> Gebruik uw code.
  4. Voer de code met 25 tekens in en volg de instructies. U mag de streepjes negeren; het systeem vult dit automatisch in.

Hoe gebruik ik een code voor een mobiel toestel met iOS, Android of Windows 10?

1. Open de mobiele Xbox-applicatie en log in (meld u aan bij de Microsoft-account waarvoor u de code wil gebruiken).
  2. Druk bovenaan links op de knop Menu.
  3. Selecteer Microsoft Store in deze lijst en daarna Utiliser un code/Gebruik een code.
  4. Voer de code met 25 tekens in en volg de instructies. U mag de streepjes negeren; het systeem vult dit automatisch in.

Hoe gebruik ik een code voor een mobiel iOS-toestel?

1. Ga naar https://redeem.microsoft.com.
  2. Voer de code met 25 tekens in en volg de instructies. U mag de streepjes negeren; het systeem vult dit automatisch in

Hoe gebruik ik een code in de app Xbox Console Companion onder Windows 10?

1. Klik in uw computer op de knop Démarrer/Start en selecteer Compagnon van de Xbox-console in de lijst met applicaties.
  2. Meld u aan bij de account waarvoor u de code wil gebruiken. Om van account te veranderen, selecteert u de afbeelding van de gamertag in de linkernavigatiebalk. Selecteer dan Se déconnecter/Afmelden en meld u aan bij de juiste account.
  3. Selecteer Microsoft Store in de linkernavigatiebalk en daarna Échanger un code/Een code inwisselen.
  4. Voer de code met 25 tekens in en volg de instructies. U mag de streepjes negeren; het systeem vult dit automatisch in.

Hoe gebruik ik een code voor Xbox 360?

1. Log in bij uw Xbox 360 (meld u aan bij de Microsoft-account waarvoor u de code wil gebruiken).
  2. Druk op de knop Xbox Guide op uw controller.
  3. Selecteer Jeux et applications/Games en applicaties en kies Utiliser le code/De code gebruiken.
  4. Voer de code met 25 tekens in en volg de instructies. U mag de streepjes negeren; het systeem vult dit automatisch in.