Hoe activeer ik de knop ‘Kopen’ na activering van mijn Hubside eShop?

U hebt de stappen voor activering doorlopen maar op uw eShop-blok ziet u het onderstaande bericht:

Dit betekent dat PayPal uw e-mailadres nog niet heeft bevestigd.

Bevestig uw e-mailadres in uw PayPal-account om de activering van uw eShop te voltooien.

Hoe bevestig ik mijn PayPal-account?

Zoek een e-mailbericht van PayPal waarin u uw e-mailadres kan bevestigen (klik gewoon op de link).

Vindt u geen e-mailbericht? Dan kan u dit aanvragen. Meld u aan bij uw PayPal-account. Ga vervolgens naar ‘Instellingen’ (tandwielsymbool). Op de pagina met instellingen klikt u rechts van uw e-mailadres op ‘Bevestigen’. U ontvangt nu een nieuwe bevestigingsmail.