Hoe activeer ik mijn TIDAL dienst?

TIDAL is in de Intensiv’+ formule begrepen.

Deze muziekstreamingdienst werkt via een abonnement. Hiermee hebt u toegang tot de online muziekcatalogus van TIDAL en kan u al uw favoriete nummers beluisteren, waar en wanneer u wil. Deze streamingdienst kan u op uw computer of smartphone gebruiken.

Volg de onderstaande stappen om TIDAL te activeren:

Stap 1:

Allereerst, verkrijg uw activeringscode van uw ruimte.

Stap 2:

Voer deze code in op offer.tidal.com/giftcard.

Stap 3:

Klik op Continue/Doorgaan en maak een account aan.

Stap 4:

Vul uw bankgegevens in. Maak u geen zorgen: zolang uw code geldig is, wordt er niets aangerekend.

Stap 5:

Download de TIDAL mobiele app voor iOS of Android om uw nieuwe dienst te gebruiken.

De activatiecode is zes maanden geldig.

U kan deze code tweemaal per jaar verlengen. Bel hiervoor uw adviseur op het nummer (+32) 26 208 628