Hoe activeer ik mijn Rakuten TV dienst?

Rakuten TV is in de Intensiv’+ formule begrepen.

Via deze videostreamingdienst kan u films en series bekijken op uw SmartTV en op vele andere toestellen.

Volg de onderstaande stappen om Rakuten TV te activeren :

Stap 1:

Ontvang uw maandelijkse codes door op de knop te klikken.

Stap 2:

Ga naar de website Rakuten TV en kies de film of serie die u wil bekijken.

Klik op Utiliser bon de réduction/Kortingsbongebruiken.

Voer daarna uw activatiecode in.

Stap 3:

Meld u aan indien u al een Rakuten TV account hebt of maak een nieuwe account aan om deze dienst te gebruiken.

Elke activatiecode (of VOD-code) wordt omgezet naar Rakuten Points. Door punten te sparen, kan u programma’s deblokkeren. Let wel, de programma’s hebben een verschillende puntenwaarde.

De code is een nieuwe, nieuwe chaque en toegankelijk voor de klant.