Hoe activeer ik mijn NordVPN dienst?

NordVPN is in de Intensiv’+ en Connectiv formule begrepen.

U kan deze dienst op uw computer, laptop of tablet downloaden.

Met deze virtual private network (VPN) dienst, of dienst via een virtueel privénetwerk, bent u verzekerd van een veilige internetverbinding vanaf verschillende toestellen.

Volg de onderstaande stappen om NordVPN te activeren:

Stap 1:

Vraag eerst uw activatiecode aan. Neem hiervoor contact op met uw adviseur op het nummer 04.75.24.24.60.

Stap 2:

Ga naar https://join.nordsec.com/activation en vul uw gegevens in om u te registreren.

• Vul de activatiecode in die uw adviseur u heeft bezorgd.
  • Vul uw e-mailadres in (u kan hetzelfde adres gebruiken als dat van uw Hubside account).
  • Voer uw wachtwoord in.
  • Klik op Créer un compte/Een account aanmaken.

Stap 3:

Klik op de link in de bevestigingsmail om u bij NordVPN aan te melden.

Via de activatiecode krijgt u een licentie die voor de volledige duur van uw Hubside aanbod geldig blijft.