Wat moet ik doen als mijn Drive tijdens het delen van bestanden de verbinding verbreekt?

Als je via de optie “maak een link” een bestand wil delen en terug wil keren naar je Drive, kan er een foutmelding optreden.

Wanneer je in dezelfde browser als de eerste sessie een gedeeld bestand via de optie “maak een link” bekijkt, wordt de eerste sessie automatisch verbroken.

Je ziet dan een foutmelding “actie geweigerd door de server” wanneer je andere acties wilt uitvoeren.

Om te voorkomen dat de verbinding met de Drive wordt verbroken, kan je het gedeelde bestand in een andere browser of in het privévenster van de browser bekijken.